fbpx ...

PENKI paslaugas teikiančios įmonės atsakingumą patvirtina sertifikatas ISO 14001

 

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC), teikianti PENKI šviesolaidinio interneto, IPTV bei užsakomąsias ITT paslaugas verslui, įsidiegė sertifikatą ISO 14001, užtikrinantį, kad įmonė atsakingai žiūri į aplinkos apsaugos problemas ir vykdydama savo veiklą laikosi aplinkos apsaugos srities įsipareigojimų.

Įgytas sertifikatas patvirtina, kad organizacija taiko tarptautiniu mastu pripažintus aplinkos vadybos sistemos standartus, geba kontroliuoti savo veiklos poveikį aplinkai ir atitinkamai reaguoti į besikeičiančią aplinkos būklę. Sertifikatas registruotas tarptautiniame sertifikatų registre IAF>>

„Prieš priimdama verslo sprendimus, mūsų įmonė visuomet išanalizuoja poveikio aplinkai aspektus ir priima apgalvotus, tvarius sprendimus. Kadangi dirbame su partneriais ir klientais, labai svarbu, kad atsakingo požiūrio į aplinkos apsaugą laikytumės visi kartu, tad visas puses supažindiname su sertifikato ISO 14001 reikalavimais ir standartais, kurių laikomės“, – sako UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ direktorė Loreta Žeimytė-Dvareckienė.

Pastaraisiais metais įmonė daug nuveikė, siekdama sumažinti neigiamą poveikį aplinkai: buvo beveik visiškai atsisakyta  popierinių dokumentų (sutartys su klientais ir kiti dokumentai pasirašomi el. būdu); plastikinių maišelių pakeičiant juos ekologiškais, taupoma elektros energija, mažinamos atliekos ir kt.

Kadangi įmonė nuolat didina savo teikiamų paslaugų kokybę, keičia tinklo įrangą į naujesnę, senus, nebenaudojamus įrenginius dovanoja švietimo įstaigoms, darželiams, kur ji gali praversti jaunosios kartos ugdymo procese. Net ir nebeveikianti įranga gali būti naudojama įvairiems kūrybiškiems darbams. Na, o visiškai niekam netinkanti įranga visuomet saugiai utilizuojama.

Įmonių grupė „Penki kontinentai“, kuriai priklauso PKKC, yra išsikėlusi bendrus prioritetus: mažinti žalą aplinkai, stiprinti visų grupės darbuotojų socialinę atsakomybę, skatinti išteklių tausojimą.

„Penkių kontinentų“ įmonių grupė nuolat bendradarbiauja su Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių bendrija „Viltis“, remia jos renginius; palaiko neįgaliųjų integracijos iniciatyvą „Kavos galia“, kurios metu asmenys su negalia gamina automobilyje kavą. Trečius metus jungiamės ir prie iniciatyvos „DUOday“, kurios metu žmonėms su negalia sudaromos sąlygos vieną dieną išbandyti darbą įmonėje.

Kitos naujienos

Gaukite Jums tinkamiausią pasiūlymą

Nurodykite savo kontaktus, ir mes su Jumis susisieksime.

Gaukite Jums tinkamiausią pasiūlymą

Nurodykite savo kontaktus, ir mes su Jumis susisieksime.

Ačiū! Jūsų duomenys sėkmingai priimti.

Vadybininkas su Jumis susisieks artimiausiu metu.