fbpx

Nauja „Penki TV“ paslauga – filmų nuoma

megogo-intranetui

Atėjus rudeniui, vis daugiau laiko praleidžiame namuose. Nieko keista. Oras retai kada lepina, o ir temsta vis greičiau, vakarai ilgėja. „Kantar Media“ atlikti televizijos tyrimai rodo, kad rudenį televizijos žiūrimumas gerokai išauga, o žiemą pasiekia piką. 2020-ųjų duomenimis, vasarą vidutinis Lietuvos gyventojo TV žiūrėjimo vidurkis per parą siekė 3 val., spalį – 4 val., o gruodį – beveik 5 val. Pastebėta, kad televizorių žmonės pradėjo dažniau žiūrėti ir prasidėjus pandemijai.

Tačiau, ar turime ką žiūrėti? Gal nuolat žiūrite tuos pačius televizijų sukamus filmus, pvz., „Vienas namuose“ per Kalėdas? O gal maigote kanalus, neapsispręsdamas, ką žiūrėti ir kaip tarp daugybės programų susirasti tikrai gerą filmą?

„Karantino laikotarpiu pastebėjome, kad mūsų žiūrovai vis dažniau ieško prasmingų ir kokybiškų filmų. Padaugėjo filmų TV kanalų rinkinių užsakymų. Norėdami suteikti jiems dar daugiau pasirinkimo, pradėjome bendradarbiauti su partneriu iš Ukrainos – MEGOGO. Pirmą mėnesį visus kviečiame  išbandyti filmų nuomos paslaugą nemokamai“, – pasakoja „Penki TV“ projektų vadovė Natalija Dmitrijeva.

Kaip užsisakyti filmus

Filmų nuomą užsisakyti patogu tiesiog televizoriaus ekrane. Paslaugą paprasta rasti pagrindiniame „Penki TV“ meniu, pačiame viršuje. Filmus peržiūrėti galima renkantis jų vienkartinę nuomą arba prenumeratą. Pirmuoju atveju, reikės susimokėti už vieno pasirinkto filmo peržiūrą, antruoju  – susimokėję mėnesinį mokestį, galėsite visą mėnesį žiūrėti tam tikrus į prenumeratos kolekciją įtrauktus filmus. Beje, užsisakius filmų prenumeratą, pirmą mėnesį  už ją mokėti nereikės, tad kviečiame pasinaudoti šia galimybe! Tik nepamirškite, kad, jei po mėnesio filmų prenumeratos paslauga nebenorėsite naudotis, jos reikės atsisakyti ten pat, kur užsisakėte.

Ką rasite filmų nuomoje ir prenumeratoje

MEGOGO siūlo didžiulį filmų archyvą visai šeimai – ir jau populiarius, ir dar visai naujus Holivudo bei Europos šalių filmus, taip pat seną gerą kino klasiką. Daugybė serialų, animacinių filmukų. Labai svarbu tai, kad filmus galite žiūrėti jūsų pasirinkta kalba. Kalbų pasirinkimas tikrai didelis, kai kurie filmai pristatomi netgi gestų kalba.

Užsisakę filmų prenumeratą, galėsite rinktis filmus iš populiariųjų filmų archyvo. Vienkartinėje filmų nuomoje – patys naujausi, išskirtiniai filmai. Kiekvieno iš jų kaina nurodyta atskirai, atsižvelgiant ir į filmo kokybę  – SD ar HD.

Atsitraukite nuo kasdienybės! Išbandykite naują „Penki TV“ paslaugą jau dabar nemokamai! Leiskite rudens vakarus jaukiai ir įdomiai su „Penki TV“.

Kitos naujienos

Gaukite Jums tinkamiausią pasiūlymą

Nurodykite savo kontaktus, ir mes su Jumis susisieksime.

Gaukite Jums tinkamiausią pasiūlymą

Nurodykite savo kontaktus, ir mes su Jumis susisieksime.

Ačiū! Jūsų duomenys sėkmingai priimti.

Vadybininkas su Jumis susisieks artimiausiu metu.